actueel

De idska pitch

amsterdam fm diversiteit gender idska pitch ondernemen onderwijs radio radiofragment start-up

De idska pitch

Hoe gaat het met je bedrijf? Wat doe je precies? Even een korte introductie geven over idska. Best lastig. Bij Amsterdam FM kregen wij de kans in het programma Master You.

Lees verder →


idska on the radio

amsterdam fm masteryou pitch podcast radio sociale onderneming

idska on the radio

Ons bedrijf samengevat in een elevator pitch. Luister het hier terug via de podcast. Amsterdam FM biedt ondernemers een podium. Elke vrijdag-ochtend tussen 11 en 12 wordt er gesproken over ondernemen en krijg je tips over hoe je het bedrijf het beste kunt profileren. 

Lees verder →


Verhalen voor in de klas

diversiteit gender lesmateriaal lespakket nieuwsbrief onderwijs story-telling verhalen

Verhalen voor in de klas

Op dit moment wordt gewerkt aan lesmateriaal. Met dit lesmateriaal willen we op een impliciete wijze gender en diversiteit weergeven.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees verder →


Donny The Illustrator

beeld diversiteit donnytheillustrator.com illustraties illustrator

Donny The Illustrator

Ons materiaal wordt geïllustreerd door Donny the Illustrator. Op dit moment wordt er gewerkt aan ons eerste korte verhaal. De tekst is af en het beeld wordt verzorgd door Donny. Verder gaat hij ook aan de slag met het logo en de huisstijl van idska.

Lees verder →


Op pad met Stije van der Beek

fotografie ondernemen stije van der beek studio minne

Op pad met Stije van der Beek

Wij waren op pad met Stije van der Beek, fotografe en eigenaar van Studio Minne. Voor onze website heeft zij nieuwe foto's gemaakt en.. wat staan we er mooi op. Marieke bekijkt vast de eerste plaatjes op het toestel. Toch knap dat Stije het voor elkaar heeft gekregen om deze twee camera-schuwe ondernemers vast te leggen. Het was een ontspannen setting bij café Keppler in Amsterdam-Noord. Wat een fijne locatie voor een heerlijke lunch, goeie koffie en foto-decor. Binnenkort zijn de resultaten te bewonderen op onze website. Wij kunnen niet wachten! Meer weten over deze top-fotograaf? Check haar website: www.stijevanderbeek.com...

Lees verder →